Syömishäiriöliitto - SYLI ry.: Tietoa - tukea - toimintaa
LINKIT →   Etusivu - Ajankohtaista - Tilaisuudet - Vertaistukiryhmät - Syömishäiriöt ja hoito - Keskustelu - På svenska

SYLI - KESKUSTELUFOORUMI

Tervetuloa Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n uuteen keskustelufooruumiin!

Foorumi on perustettu 6.12.2004. Jos jokin tekninen seikka vaivaa Sinua, lue ensin foorumin yleisohjeet (Ohje-linkki löytyy foorumin jokaisen sivun ylälaidasta) ja "Ylläpitäjän tiedotteet, ohjeet ja palstan säännöt"-palstan infot. Jos asiasi ei niistä selviä, ota yhteyttä Palsta-Adminiin.

Foorumia päivitetään ja muokataan aina silloin tällöin, joten pieniä katkoksia saattaa esiintyä. Pyrimme informoimaan näistä etukäteen, jos vain mahdollista. Seuraa siis "Ylläpitäjän tiedotteet, ohjeet ja palstan säännöt"-palstaa.

REKISTERÖITYMINEN:

Sinulla on mahdollisuus lähettää viestejä Vieraanakin, mutta jos haluat käyttää aina samaa, ikiomaa nimimerkkiä, rekisteröi sellainen itsellesi (Rekisteröidy-linkki löytyy joka sivun ylälaidasta).

  1. Valitse itsellesi sopiva nimimerkki ja salasana. Älä tee mitään testikäyttäjää!
  2. LAITA NIMIMERKKISI JA SALASANASI ITSELLESI VARMAAN TALTEEN!
  3. Sähköpostikenttä on pakollinen, mutta oletusarvoisesti se piiloutuu muilta käyttäjiltä (= "Näytä aina sähköpostiosoitteeni"-kohdassa valinta Ei). Sähköpostiosoitteen on oltava oikea, sillä saat aktivointiviestin siihen.
  4. Kirjoita tarkistuskoodi, jonka näet lomakkeessa, sille varattuun kohtaan.
  5. Täytä muut kohdat VAIN, jos haluat kaikkien muiden tietävän nämä seikat itsestäsi.
    NEUVO: alussa täytä vain minimitiedot, ja jos joskus myöhemmin haluat lisätä tietojasi, se onnistuu myös.

Kun olet lähettänyt rekisteröintilomakkeen, saat sähköpostiosoitteeseesi aktivointiviestin. Klikkaa siinä olevaa linkkiä, niin käyttäjätunnuksesi tulee voimaan. Ilman aktivointia käyttäjätunnusta ei voi käyttää. (Muutos tullut voimaan 28.7.2005)

Käyttäjätunnuksen aktivoimisen jälkeen: kirjaudu sisään omalla nimimerkilläsi ennen viestin lähettämistä. Jos käytät kotikonetta, voit ruksata sisäänkirjautumisen yhteydessä ko. ruudun, jonka jälkeen kone kirjaa sinut automaattisesti sisään.

Toivomme, että uusi keskustelufoorumi palvelee kaikkia paremmin kuin entinen.

Astu sisään keskustelufoorumiin!