Syömishäiriöliitto - SYLI ry.: Tietoa - tukea - toimintaa
LINKIT →   Etusivu - Ajankohtaista - Tilaisuudet - Vertaistukiryhmät - Syömishäiriöt ja hoito - Keskustelu - På svenska

Lounais-Suomen syömishäiriöperheet ry

Tukiyhdistyksen logo
 • Pori
 • Turku

   

  Vertaistukitoimintaa

  Pori

  Toimintaa vanhemmille

  Porissa ei ole tällä hetkellä tarjolla läheisten vertaistukitoimintaa. Ritva (puh. 040 - 5623 616) toimii Porin seudulla läheisten ja vanhempien yhteyshenkilönä. Häneltä saat tukea vaikeassa elämäntilanteessa tai vaikka vain tiedonjanossa, ota siis rohkeasti yhteyttä!

  Toimintaa syömishäiriöön sairastuneille

  Avoin ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat ruoan ja syömisen ongelmana. Paikalle voit tulla nimettömänä, eikä ryhmä velvoita sinua mihinkään. Otathan kuitenkin yhteyttä ryhmän ohjaajaan ennen tapaamista. Saat selville tarkemmat tiedot ryhmään liittyen sekä kokoontumispaikan. Samalla voit vaihtaa ajatuksia sinulle tärkeistä asioista ohjaajan kanssa jo ennen tapaamista.

  Ryhmän kevään 2007 kokoontumiset ovat perjantaisin  klo 18.00-19.30 19.1., 2.2., 2.3., 16.3., 30.3., 13.4., 27.4., 11.5. ja 25.5. klo 18.00-19.30.

  Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmään, ota yhteys  Porin sairastuneiden ryhmänohjaajaan, Selenaan, puh. 050-3004 243.

  Takaisin sivun alkuun

  ________________________________________________________________________________________________________

  Turku

  Toimintaa syömishäiriöön sairastuneille

  Seuraava tapaaminen on  22.2. klo 17.30-19.00.

  Ryhmä kokoontuu Syömishäiriöliitto - SYLI ry:n tiloissa os. Läntinen Pitkäkatu 35, 2 krs. Lisätietoja saat ryhmän ohjaajilta Nooralta ja Katariinalta sähköpostitse tku(at)syomishairioistentuki.fi. Avoin ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat ruoan ja syömisen ongelmana.

  HUOM! Turun syömishäiriötä sairastavien vertaistukiryhmälle etsitään uutta/uusia ohjaajaa/ohjaajia. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä tai ryhmän ohjaamisesta, omakohtainen toipumiskokemus syömishäiriöistä riittää. Vapaaehtoistyöntekijöitä suositellaan aina liittymään oman alueyhdistyksensä jäseneksi. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Nooraan ja Katariinaan, s-posti: tku(at)syomishairioistentuki.fi.

   

  Toimintaa läheisille

  Läheisten ryhmä kokoontuu osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 35, 2 krs. (MTKL:n aluekeskus).

  Kevään tapaamiset ovat kerran kuukaudessa tiistaisin  6.2., 6.3., 3.4. klo 18.00-20.00. Mukana tapaamisissa on vertaisohjaajan lisäksi Syömishäiriökeskuksen asiantuntija.

  Vertaisohjaajana ja yhteyshenkilönä ryhmässä toimii Riitta Ojanen (puh. 040-764 9098). Häneltä saat lisätietoa toiminnasta, ota siis rohkeasti yhteyttä!

  ________________________________________________________________________________________________________

  Perustiedot yhdistyksestä:

  Lounais-Suomen syömishäiriöperheet ry:n (ruotsiksi Åtstörningsfamiljer i Sydvästra Finland rf. ) kotipaikka on Turku ja toimialueena koko Lounais-Suomi. Yhdistyksen ovat perustaneet vuonna 1993 syömishäiriöisten lasten vanhemmat.

  Puheenjohtajana toimii Riitta Ojanen, puh.040-7649098.

  Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt syömishäiriöön sairastunut, syömishäiriötä sairastavan läheinen tai muuten asiasta kiinnostunut yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö. Varsinaisella jäsenellä on vuosikokouksessa äänioikeus.

  Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenillä ei ole vuosikokouksessa äänioikeutta.

  Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu vuodelle 2007 on 15 € ja kannatusjäsenen jäsenmaksu 20 €. 

  Liity jäseneksi!

  Tulosta liittymislomake, allekirjoita se ja postita lomake maksutta osoitteella:
  Syömishäiriöliitto - SYLI ry
  Tunnus 5014026
  20003 VASTAUSLÄHETYS
  Liittymislomake Word-dokumenttina

  Takaisin sivun alkuun