Syömishäiriöliitto - SYLI ry.: Tietoa - tukea - toimintaa
LINKIT →   Etusivu - Ajankohtaista - Tilaisuudet - Vertaistukiryhmät - Syömishäiriöt ja hoito - Keskustelu - På svenska

Pohjanmaan syömishäiriöperheet ry.

Tukiyhdistyksen logo
 • Kokkola
 • Oulu
 • Rovaniemi
 • Seinäjoki

   

  Hei ystävät kautta Pohjanmaan!

  Vertaisryhmistä alueellamme löytyvät tältä sivulta.

  Terveisin Eija Jauhiainen Oulusta, s-posti pjpohjanmaa(at)syomishairioistentuki.fi

   

  Kutsu vuosikokoukseen

  Pohjanmaan syömishäiriöperheet ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään

  lauantaina 10.3.2007, klo. 14.00 alkaen

  Oulun Kumppanuuskeskuksessa, Isokatu 47, 3. krs. kokoustila Isoseppä, 90100 Oulu. Päivän aikana saamme tutustua Kumppanuuskeskukseen aluesihteerin johdolla. Kirjeen liitteenä on kokouksen esityslista ja saapumisohjeet. Kokouksessa ovat äänioikeutettuja kaikki vuoden 2006 loppuun mennessä jäsenmaksun maksaneet jäsenet.

  Kahvitarjoilun vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumiset Eija Jauhiaiselle , puh. 044-534 3515

  Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan yhteisiin asioihimme!


  Vertaistukitoimintaa

  Pohjanmaan syömishäiriöperheet ry:n vertaistukiryhmien vastaava on yhdistyksen puheenjohtaja Eija Jauhiainen. Hänet tavoittaa numerosta 044-534 3515 tai s-posti: pjpohjanmaa(at)syomishairioistentuki.fi

  Ota rohkeasti Eijaan yhteyttä, kun olet kiinnostunut vertaisryhmistä tai muusta yhdistyksen toiminnasta.

   

  Kokkola

  Toimintaa läheisille

  Ryhmä on avoin kaikille syömishäiriöön sairastuneista läheisistään huolta kantaville ihmisille,  jotka haluavat keskustella ja vaihtaa kokemuksiaan samassa tilanteessa olevien perheiden kanssa.

  Kevään kokoontumiset  ovat 8.2., 8.3., 12.4., 10.5. klo 18.00-21.00. Kokoontumispaikka on Nuorisotalo Hansa, Torikatu 13, Kokkola.

  Lisätietoa ja tukea saat ryhmänohjaaja Auli-Maritta Ruuskanen puh. 040-754 3284., sähköpostilla Leena kokkola(at)syomishairioistentuki.fi

  Takaisin sivun alkuun

  ________________________________________________________________________________________________________

  Oulu

  Toimintaa läheisille

  Ryhmä on avoin kaikille syömishäiriöön sairastuneista läheisistään huolta kantaville ihmisille, jotka haluavat keskustella ja vaihtaa kokemuksiaan samassa tilanteessa olevien perheiden kanssa.

  Kevään kokoontumiset  ovat 14.2., 14.3., 18.4., 23.5. klo 18.00-20.00. Läheisten ja vanhempien vertaistukiryhmä kokoontuu Oulun Hyvän Mielen Talo ry:n tiloissa,  ryhmätila Hilja, 2 krs, os. Puusepänkatu 4.

  Kysythän lisää, ryhmän ohjaaja Eija Jauhiainen, puh. 044-534 3515.

  Uutta toimintaa syömishäiriöön sairastuneille

  Ryhmän kevään tapaamiset ovat 15.2., 22.3., 19.4., 24.5. klo 17.30-19.30. Syömishäiriötä sairastavien ryhmä kokoontuu Oulun Hyvän Mielen Talo ry:n tiloissa,  ryhmätila Hilja, 2. krs, os. Puusepänkatu 4.

  Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka kokevat ruoan ja syömisen ongelmana. Paikalle voit tulla nimettömänä, eikä ryhmä velvoita sinua mihinkään. Otathan yhteyttä ryhmän ohjaajaan ennen tapaamista. Näin saat tietoa ryhmästä ja voit vaihtaa ajatuksia sinulle tärkeistä asioista ohjaajan kanssa jo ennen tapaamista.

  Lisätiedustelut ja ryhmän ilmoittautumiset: Jaana, sähköposti: oul(at)syomishairioistentuki.fi

  Kaikki, jotka ovat ilmoittaneet kiinnostuksensa ryhmään, ovat saaneet sähköpostitse tiedon ryhmän käynnistymisestä.

  Takaisin sivun alkuun

  ________________________________________________________________________________________________________

  Seinäjoki

  Toimintaa syömishäiriöön sairastuneille

  Seinäjoen ryhmä on toistaiseksi tauolla..

  Syömishäiriötä sairastavien vertaistukiryhmälle etsitään toista ohjaajaa Eijan pariksi. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä tai ryhmän ohjaamisesta, omakohtainen toipumiskokemus syömishäiriöistä riittää. Vapaaehtoistyöntekijöitä suositellaan aina liittymään oman alueyhdistyksensä jäseneksi. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Eijaan, s-posti: sjk(at)syomishairioistentuki.fi.

  Toimintaa läheisille

  Seinäjoelle ollaan perustamassa omaa läheisten vertaistukiryhmää. Mikäli olet syömishäiriötä sairastavan läheinen ja haluat ohjata vertaistukiryhmää, ota yhteyttä Niinaan, joka koordinoi läheisten toimintaa alueella.  Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä, aito halu auttaa riittää. Vapaaehtoistyöntekijöitä suositellaan aina liittymään oman alueyhdistyksensä jäseneksi.

  Niinaan voit olla yhteydessä myös mikäli haluat osallistua ryhmän toimintaan, s-posti: sjoki(at)syomishairioistentuki.fi.

  ________________________________________________________________________________________________________

  Rovaniemi

  Toimintaa läheisille

  Läheisten ja vanhempien yhteyshenkilönä Rovaniemellä toimii Hilkka Tuominen, puh. iltaisin 050 - 4225 317. Häneltä saat tukea vaikeassa elämäntilanteessa tai vaikka vain tiedonjanossa, ota rohkeasti yhteyttä Hilkkaan!

  Takaisin sivun alkuun


  Perustiedot yhdistyksestä:

  Pohjanmaan syömishäiriöperheet ry:n (ruotsiksi Ätstörningsfamiljer i Österbotten rf.) kotipaikka on Kokkola ja toimialueena Pohjanmaa.

  Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Eija Jauhiainen puh.  044-534 3515, s-posti pjpohjanmaa(at)syomishairioistentuki.fi.

  Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt syömishäiriöön sairastunut, syömishäiriötä sairastavan läheinen tai muuten asiasta kiinnostunut yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö. Varsinaisella jäsenellä on vuosikokouksessa äänioikeus.

  Yhdistyksen kannatusjäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt yksityinen henkilö, oikeustoimikelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenillä ei ole vuosikokouksessa äänioikeutta.

  Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu vuodelle 2007 on 13 € ja kannatusjäsenen jäsenmaksu 16 €. 

  Liity jäseneksi!

  Tulosta liittymislomake, allekirjoita se ja postita lomake maksutta osoitteella:
  Syömishäiriöliitto - SYLI ry
  Tunnus 5014026
  20003 VASTAUSLÄHETYS
  Liittymislomake Word-dokumenttina

  Takaisin sivun alkuun

 •